Välj en sida

Information om hur vi hanterar covid-19

Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkarna i regionerna Stockholm, Västra Götaland och Östergötland har beslutat om skärpta allmänna råd för personer som vistas i respektive län. Syftet är att minska den snabba smittspridningen av covid-19. Beslutet gäller till och med den 19 november, men kan förlängas. Då vi som verksamhet påverkas av dessa allmänna råd, vill vi göra det vi kan för att minska den snabba smittspridningen i samhället. Därför kommer vi tillfälligt införa vissa förändringar för dig som medlem, dessa förändringar börjar gälla omgående och sträcker sig i nuläget till den 19 november. Dessa förändringar är:
  • Våra omklädningsrum stängs

Vi stänger tillfälligt av möjligheten för omklädning, dusch och bastu i våra lokaler. Du som medlem kommer därför inte kunna byta om och duscha hos oss under denna period. Undantag görs för tillgång till toalett.

  • Vi kommer begränsa antalet platser på våra gruppträningspass

För att kunna garantera att avstånd hålls kommer vi begränsa antalet personer som kan boka sig på våra gruppträningspass.

  • Vid gruppträningspass i vår funktionella box är boxen stängd för övrig träning

Vill du träna i vår funktionella box får detta endast göras på tider då gruppträningspass ej pågår. Se gällande tider på vår hemsida www.kungsforsfitnesscenter.se eller logga in på vår app Gym Control.

  • På vår gym-avdelning stängs viss konditionsutrustning av

För att hålla avstånd kommer vissa konditionsmaskiner att stängas av. Vi vädjar samtidigt om att ni som medlemmar hjälps åt att hålla avstånd till varandra på minst 2 meter.

I nuläget kommer vi inte att stänga ner vår verksamhet, utan vi kommer fortfarande att hålla öppet. Vi har stora lokaler och vi anser att vi har bra möjligheter att hålla avstånd. Vi räknar med att du som medlem respekterar dessa förändringar och hjälper oss att hålla smittan nere. Håll avstånd, tvätta händerna noga, använd den handsprit som finns tillgänglig i våra lokaler och gör rent all utrustning efter användning med desinfektionsmedel. Ytterligare förändringar gällande covid-19 kan komma att ske med kort varsel, följ oss därför via sociala kanaler (Instagram/Facebook) eller via vår hemsida www.kungsforsfitness.se. Har du frågor eller funderingar så besvaras dessa enklast via vår e-post: info@kungsforsfitness.se Tack för visad förståelse. Tillsammans kan vi bromsa smittan! Med vänlig hälsning Kungsfors Fitness Center

Kungsfors Fitness Center blir STC

X